Wie zijn wij?

 

De oudervereniging bestaat uit een groep enthousiaste ouders die op vrijwillige basis – als actief of ondersteunend lid – hun steentje willen bijdragen om het schoolteam zo veel mogelijk te steunen met één doel voor ogen: van de school een plaats maken waar het voor de kinderen fijn is om te leren en te spelen, een plaats waar ze zich kunnen ontplooien en opgroeien tot tieners.

 

Wat doen wij?

 

ü  Participatie: wij vergaderen 5 keer per jaar samen met directie, een juf van de kleuters en een juf van het lager. Tijdens deze vergaderingen wisselen we informatie uit en geven we suggesties. De actieve leden van de oudervereniging nemen hieraan deel. 

ü  Hulp bij evenementen zoals schoolfeest of BBQ, spaghettifestijn, taartenslag, grootouderfeest en als er mensen graag schilderen, klussen of snoeien, ook altijd welkom!!! 

ü  Financiële steun: Met het geld dat we inzamelen van onze kasactiviteiten, overleggen we samen met de juffen en directie welk educatief materiaal we kunnen aankopen voor onze kinderen.

ü  Binnen de oudervereniging en in samenwerking met de directie zijn er een aantal werkgroepen zoals evenementen, communicatie, verkeer ...

We maken ook tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen door af en toe een leuke activiteit voor onszelf te organiseren :-)

Heb je zin om samen met ons de oudervereniging te versterken als ondersteunend lid (bij evenementen) of als actief lid (evenementen en vergaderingen)? Dan ben je heel welkom! Laat dan gerust iets weten aan een van de volgende leden:

 

 

Naam Mama/papa van E-mailadres
Tom DE BRABANTER Karlein L6, Kamiel L4, Klaartje K2 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kathleen NIEULANDT Senne, Liene L6 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annelies JANS Seger, Janne L6 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stefan BORNAUW Gust L4, Ward en Jutta L1 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inge DECLERCQ Tuur L4, Fien L1 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nele BAUWENS Lisa L2 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tom KEMSEKE Jenne L4, Warre K3 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Katrien DE COSTER Jarno, Torre L6, Milan L4 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nele LOMBAERT Jules, Hannah, Victor, Benjamin K3 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lieselot CORNAND Tine, Lien, Kaat L4 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva HERSSENS Axel L4, Emma L2 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Elke DE BRANDT Lars & Alex L2 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pieter PAUWELS Len K2, Tess Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roos SCHOONJANS Femke L1, Warre K2 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frank VANPAPEGEM Lemonie L3, Emilia K3 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De oudervereniging kan enkel bestaan door en met ouders!

Afdrukken E-mailadres

Contacteer onze school

Meldert - Dorp 19
9310 Meldert
Oost-Vlaanderen

Telefoon:

052/35 65 03

Mail

Klik hier om de directie te contacteren

Klik hier om het secretariaat te contacteren