Wie zijn wij?

 

De oudervereniging bestaat uit een groep enthousiaste ouders die op vrijwillige basis – als actief of ondersteunend lid – hun steentje willen bijdragen om het schoolteam zo veel mogelijk te steunen met één doel voor ogen: van de school een plaats maken waar het voor de kinderen fijn is om te leren en te spelen, een plaats waar ze zich kunnen ontplooien en opgroeien tot tieners.

 

Wat doen wij?

 

ü  Participatie: wij vergaderen 5 keer per jaar samen met directie, een juf van de kleuters en een juf van het lager. Tijdens deze vergaderingen wisselen we informatie uit en geven we suggesties. De actieve leden van de oudervereniging nemen hieraan deel. Wil je komen kennismaken? Onze eerste vergadering gaat door op donderdag 14 september om 20u in de refter

ü  Hulp bij evenementen zoals schoolfeest of BBQ, spaghettifestijn, taartenslag, grootouderfeest en als er mensen graag schilderen, klussen of snoeien, ook altijd welkom!!! 

ü  Financiële steun: Met het geld dat we inzamelen van onze kasactiviteiten, overleggen we samen met de juffen en directie welk educatief materiaal we kunnen aankopen voor onze kinderen.

ü  Binnen de oudervereniging en in samenwerking met de directie zijn er een aantal werkgroepen zoals evenementen, communicatie, verkeer ...

We maken ook tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen door af en toe een leuke activiteit voor onszelf te organiseren :-)

Heb je zin om samen met ons de oudervereniging te versterken als ondersteunend lid (bij evenementen) of als actief lid (evenementen en vergaderingen)? Dan ben je heel welkom! Laat dan gerust iets weten aan een van de volgende leden:

Jessica (mama van Kiara L5 en Yalenka L1) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annelies (mama van Seger L5 en Janne L3) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tom (papa van Karlein L3 en Kamiel L1) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sofie (mama van Hannelore K3 en Jozefien K2) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Katrien (mama van Jarno L5, Torre L3 en Milan L1) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

De oudervereniging kan enkel bestaan door en met ouders!

Afdrukken E-mailadres

Contacteer onze school

Meldert - Dorp 19
9310 Meldert
Oost-Vlaanderen

Telefoon:

052/35 65 03

Mail

Klik hier om de directie te contacteren

Klik hier om het secretariaat te contacteren